Profesori Krasniqi jep alarmin: Këto biznese do të punojnë vetëm sa për mbijetesë – disa të tjera mund të shuhen

Profesori i Ekonomisë, Besnik Krasniqi, për Expose, ka analizuar situatën që ka shkaktuar pandemia COVID-19. Ai ka paralajmëruar se disa biznese mund të mbyllen, nëse nuk do të kenë ndihma të mëdha për rimëkëmbje nga ana e shtetit. Ndërsa, për disa të tjera, duke përfshirë atë të gastronomisë dhe ndërtimtarisë, thotë se gjatë tërë vitit … Continue reading Profesori Krasniqi jep alarmin: Këto biznese do të punojnë vetëm sa për mbijetesë – disa të tjera mund të shuhen