Geek

Prodhuesi britanik tërheq makinat për shkak të defektit

01/24/2018 17:32
nga:M H

Aston Martin ka tërhequr 3.873 vetura të modelit DB11, për shkak të pjesës të dëmtuar të timonit të furnizuar nga prodhuesi gjerman Daimler.

Komponenti problematik i timonit mund të shkaktojë aktivizimin e panevojshëm të airbag-it dhe për shkak të së njëjtës pjesë Mercedes në vitin 2017 tërhoqi mbi një milion makina, transmeton KosovaPress.

02/19/2019 16:42

“Emiliano Sala u eliminua”, pritet fillimi i hetimeve