Lajme

Pro dhe kundër vendimit të Haradinajt për rastin Kumanova (VIDEO)

11/11/2017 20:31
nga:anonymous1000144531

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka ndarë mjete për familjet e të dënuarve në rastin Kumanova.

Për këtë veprim të Haradinajt po ka mendime të ndryshme.

Disa janë pro vendimit të kryeministrit e të tjerë kundër.

06/21/2018 13:21

Kjo është kërkesa nga Zyra e Kryeministrit drejtuar Ministrisë së Financave për rritjen e pagave