Lajme

Prishtinasit sonte të rrezikuar, ja pse

12/23/2017 20:47
nga:A. R.

Problemi i ajrit të ndotur po vazhdon të jetë aktual edhe këtë sezon dimri në Prishtinë.

Posa ka filluar sezoni i dimrit, ajri në Prishtinë ka filluar të ndotet dhe kuotat e ndotjes janë të larta.

Sonte, sipas matësit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, koeficienti i ndotjes ka arritur në 194.

Ky koeficient cilësohet si i pa shëndetshëm.

 

01/19/2020 00:37

Kjo është cilësia e ajrit në Kosovë