Sporti

Prishtina dhe Ballkani dënohen nga Komisioni Disiplinor

03/06/2020 23:06
nga:M K

Komisioni disiplinor i shkallës së parë të FFK-së ka vendosur që Prishtinën dhe Ballkanin t’i dënojë me nga 1 mijë euro gjobë, për hudhje të gjesendëve dhe ndezjen e flakadanëve në përballjen e tyrë në stadiumin “Fadil Vokrri”.

FC “ PRISHTINA “ nga Prishtina në procedurë të hapur disiplinore nga ana e komisionit për lëshime në organizimin e ndeshjes së javës së ; XX-, të Ipko Superligës së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; FC PREISHTINA – FC BALLKANI e zhvilluar në stadiumin “ Fadil Vokrri “ në Prishtinë ( raportet zyrtare nga ndeshja e zhvilluar; hudhje e gjasendëve dhe ndezje e flakadanëve të cilat u hodhen në shtegun e atletikës dhe fushë si dhe shfaqja e një transparenti në rrethojat e fushës me përmbajtje antisportive ), bazuar në nenin 53 paragrafi 1 pika 1 të Rregullores disiplinore ; DENOHET me të holla në shumë prej ; 1000 euro (njëmijë) . Afati i pagesës së dënimit të shqiptuar është 15 ditë nga data kur vendimi bëhët i plotëfuqishëm (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1 ) shkruan faqja zyrtare e FFK’së, përcjell GazetaBlic.

FC “ BALLKANI “ nga Suhareka në procedurë të hapur disiplinore nga ana e komisionit , për manifestim të sjelljeve të gabuara nga ana e tifozerisë së klubiut të tyre “ Xhebrailëve “ gjatë zhvillimit të ndeshjës së javës së ; XX-të Ipko Superligës së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; FC PRISHTINA – FC BALLKANI e zhvilluar në stadiumin “ Fadil Vokrri në Prishtinë ( raportet zyrtare ; ndezje dhe hudhje e mjeteve piroteknike në fushë dhe shtegun e atletikës prej nga evidentohen dëmtime të fushës dhe shtegut të atletikës; fotografit e ofruara si prove nga ana e delegatit të ndeshës ), bazuar në nenin 53 paragrafi 1 pika 1 të Rregullores disiplinore ; DENOHET me të holla në shumë prej 1000 euro ( njëmijë ) . Afati i pagesës së dënimit të shqiptuar është 15 ditë nga data kur vendimi bëhët i plotëfuqishëm ( Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1 )

12/19/2020 10:12

Interesant në elitën kosovare të basketbollit, derbi në Rahovec