Prishja e raporteve ndërmjet PDK dhe AAK, shpërfaq frikën e Veselit dhe Thaçit nga zgjedhjet!

Dallimet në qëndrime ndërmjet PDK-së dhe AAK-së karshi tarifës doganore për mallrat e Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës, kanë bërë që të debatohet në opinon mundësia e rrëzimit të Qeverisë “Haradinaj” me skenarin e njëjtë që u rrëzua edhe qeveria e kaluar, përmes mocionit të mosbesimit. Por këtë opsion, Ish-drejtori i Fondacionit Rockefeller Brothers Found dhe publicisti Haki … Continue reading Prishja e raporteve ndërmjet PDK dhe AAK, shpërfaq frikën e Veselit dhe Thaçit nga zgjedhjet!