Lajme

Prezantohet mekanizmi i ri për zbatimin e MSA-së

06/05/2018 07:59
nga:A. R.

Sot me fillim nga ora 11:00 do të mbahet konferenca e prezantimit të “Mekanizmit të ri të zhvillimit të kapaciteteve për zbatimin e MSA-së”, financuar nga Qeveria e Kosovës, Luksemburgut dhe Norvegjisë.

Në konferencë të do të flasin Dhurata Hoxha Ministre e Integrimit Evropian, Anne Dostert nga Ambasada e Dukatit të Madh të Luksemburgut në Prishtinë dhe Per Strand Sjaastad ambasador i Norvegjisë në Kosovë.

08/02/2020 17:06

Më 2019 në Kosovë, 815 çifte të shkurorëzuar, shumica pas një viti martesë