Cool

Presidenti amerikan në një brushë tualeti

11/19/2018 17:22
nga:A. R.

Një kompani e Zelandës së Re, ka nisur një kampanjë tjetër në kundërshti të presidentit amerikan Donald Trump.

Për të shprehur pakënaqësitë ndaj ideve dhe vendimeve të tij që nga ardhja në pushtet në SHBA, Etsy, ka sjell tani një furçë tualeti me figurën e Donald Trump.

Sipas shitësve, ndonëse punët nuk po kryen siç duhet nga Donald Trump, ”të paktën banjën tuaj ta bëjë të duket bukur dhe të mbajë aromë të mirë”.

Për më shumë ja elementi pastrues me figurën e Donald Trump i cili është krijuar në Zelandën e Re.