Fit&Sexy

Pozicioni që duhet ta praktikojnë meshkujt me organ të vogël gjenital

12/24/2018 19:50
nga:FL.B

Dëshironi të kënaqni partneren tuaj përgjatë këtij fundi të vitit? The Sleigh Ride është pozicioni i përkryer seksual që ua mundëson një gjë të tillë.

Nëse jeta juaj e dashurisë është duke u pakësuar, është e këshillueshme që të “godisni” rutinën seksuale, transmeton lajmi.net.

Në vend që të qëndroni në të njëjtat pozicione të seksit, eksperimentoni me teknika të reja.

Ride Sleigh është një pozicion që është i detyruar të ndihmojë personat që kanë penis të vogël.

Annabelle Knight, eksperte e marrëdhënieve, zbuloi se burrat dhe gratë janë duke shijuar këtë pozicion.

Ndryshe nga lëvizjet e tjera aventureske, kjo nuk përfshin shumë përpjekje.

Ajo kërkon që mashkulli të penetrojë nga prapa, me partneren e saj të shtrirë, në vend që të qëndrojë në të dyja gjunjët.