Cool

Porositi ushqim 13 euro, por në pjatë gjen diçka me vlerë 2 mijë eurosh

01/10/2019 15:21
nga:Natyra

Jo rrallëherë ka rastisur në në pjatat e servuara të gjenden edhe sende të ndryshme përveç ushqimit, mirëpo të hasësh një perlë 2 mijë eurosh, kjo më të vërtetë është e rrallë.

Një 66-vjeçari amerikan nga Nju Jorku Rick Antosh, i ka ndodhur një gjë shumë e pazakontë teksa porostit një pjatë me midhje që kushtonte rreth 13 euro, dhe në njërën prej tyre gjen një perlë që vlen 2 mijë euro.

“Ndjeva se diçka ishte e çuditshme në gojën time. Fillimisht mendova se ishte ndonjë dhëmb, por u gabova, une sapo kasha future në gojë një perlë”, u shpreh  Rick Antosh duke qeshur.

Perla i mbeti klinetin si kërkimfalje nga pronari i restorantit, dhe si shenjë nga darka e pazakontë.