Lajme

Policia e Kosovës arreston mbi 100 persona pasi nuk respektuan vendimin e Qeverisë për pandeminë!

04/12/2020 11:10
nga:Norë Kelmendi

Policia e Kosovës ka arrestuar mbi 100 persona pasi të njejtit nuk respektuan masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë COVID-19, shkruan GazetaBlic.

Kjo është bërë e ditur përmes raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, derisa të arrestuarit janë nga komuna të ndryshme.

Raporti i plotë i Policisë:

MOSVEPRIMI SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

· Fsh. Milloshevë, Obiliq 10.04.2020 – 23:42. Është raportuar se pesë (5) të dyshuar meshkuj K janë takuar në një veturë duke mos respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria e Kosovës. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Ismail Dumoshi, Prishtinë 11.04.2020 – 02:30. Është raportuar se katër (4) të dyshuarit meshkuj K janë takuar në rrugë duke lëvizur me automjetin e tyre duke mos respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria e R. e Kosovës. Të njëjtit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte.

· Fsh. Teneshdoll, Prishtinë 11.04.2020 – 09:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Vranidoll, Prishtinë 11.04.2020 – 12:20. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Zahir Pajaziti, Podujevë 11.04.2020 – 14:50. Janë shoqëruar në stacionin policore gjashtë (6) të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Fsh. Orllan, Podujevë 11.04.2020 – 15:30. Janë shoqëruar në stacionin policore tre (3) meshkuj dhe një femër, që të gjithë K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Rr. Ahmet Krasniqi, Prishtinë 11.04.2020 – 15:20. Është shoqëruar në stacionin policore i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

· Fsh. Orllan, Podujevë 11.04.2020 – 15:00. Janë shoqëruar në stacionin policore dy meshkuj dhe dy femra, që të gjithë K-, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Dobroshec, Gllogoc, 11.04.2020-14:30. Patrulla policore ka hasur në të dyshuarin mashkull K i cili nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Pas intervistimit me urdhër të prokurorit kujdestar i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Tirana, Prishtinë 11.04.2020-17:30. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti është ndaluar nga policia duke drejtuar veturën e tij dhe pa ndonjë arsye nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti procedohet në procedurë të rregullt.

· Rrethi i Flamurit, Prishtinë 11.04.2020-18:35.Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti është ndaluar nga policia duke drejtuar veturën e tij dhe pa ndonjë arsye nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë lidhur me kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti procedohet në procedurë të rregullt.

· Fsh. Shkabaj, Prishtinë 11.04.2020 – 19:00. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Shkabaj, Prishtinë 11.04.2020 – 18:00. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Mon Balaj, Prishtinë 11.04.2020 – 19:45. Janë shoqëruar në stacionin policore dy meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Sllovi, Lipjan 11.04.2020 – 19:10. Janë shoqëruar në stacionin policore dy meshkuj K-Shqiptarë, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr.Gryka e Llapushnikut, Prishtinë 11.04.2020 – 19:35. Është shoqëruar në stacionin policore një mashkull K, pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Kerem Levton, Prishtinë 11.04.2020 – 21:00. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Enver Maloku, Prishtine 11.04.2020 – 17:30. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj dhe një femër K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregull.

· Rr. Ilir Konushefci, Prishtinë 10.04.2020 – 23:40. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë lidhur me kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Busi 11.04.2020 – 00:15. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Teneshdoll, Prishtinë 11.04.2020 – 09;00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë lidhur me kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Bresje, Fushë Kosovë, 10.04.2020 – 21:25. Janë shoqëruar në stacionin policore dy meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullT.

· Fsh. Vragoli, Fushë Kosovë 10.04.2020 – 21:40. Janë shoqëruar në stacionin policore tre meshkuj dy K dhe një K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Hasan Prishtina, Obiliq 10.04.2020 – 20:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë lidhur me kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Breznic, Obiliq 10.04.2020 – 20:57. Janë shoqëruar në stacionin policore dy meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Mazgit i Ulët, Obiliq 10.04.2020 – 21:10. Janë shoqëruar në stacionin policore dy të meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

Fsh. Pozheran, Viti 11.04.2020 – 05:00. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj 11.04.2020 – 20:00. Është arrestuar një mashkull K, pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. 12 Qershori, Ferizaj 11.04.2020 – 21:00. Janë hasur dy meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes dhe masat mbrojtëse. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj 11.04.2020 – 22:45. Janë hasur dy meshkuj K, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë, kufizimin e lëvizjes dhe masat mbrojtëse. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Lubizhdë, Prizren 11.04.2020 – 17:20. Janë shoqëruar në stacion policor katër të dyshuar meshkuj K, njëri i mitur, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Fsh. Lubizhdë, Prizren 11.04.2020 – 17:20. Është shoqëruar në stacion policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

· Rr. Adem Jashari, Prizren 11.04.2020 – 18:20. Është shoqëruar në stacion policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

· Lagja Albana, Prizren, 11.04.2020-18:10. Është shoqëruar në stacionin policore i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt

· Lagja Albana, Prizren 11.04.2020-18:10. Janë shoqëruar në stacionin policore gjashtë (6) te dyshuar meshkuj K, të cilët janë ndaluar nga patrulla policore pasi që të njëjtit kanë qenë duke lëvizur me veturë pa ndonjë arsye dhe te njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, te dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Lubizhdë, Prizren 11.04.2020 – 17:50. Janë shoqëruar në stacion policor katër të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Nëna Terezë, Prizren 11.04.2020 – 18:30. Është arrestuar një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 17:50. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 18:25. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 17:25. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 18:30. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 18:42. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 18:30. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 18:20. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 17:45. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Brigada 123, Suharekë 11.04.2020 – 17:39. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Remzi Ademaj, Prizren 11.04.2020 – 20:30. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Rr. Remzi Ademaj, Prizren 11.04.2020 – 20:30. Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë ë rregullt.

· Fsh. Piran, Prizren 11.04.2020 – 22:50. Janë shoqëruar në stacion policor tre të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Ibrahim Rugova, Istog 11.04.2020 – 18:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Papa Klimenti, Pejë 10.04.2020 22:40. Janë arrestuar një i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe një femër K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fshati Gurakoc, Istog 11.04.2020 – 19:00. Patrulla e policisë ka ndaluar veturën me ngasës mashkull K i cili nuk kishte respektuar vendimin e Qeverise për kufizim të lëvizjes. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt

· Rr. Skënderbeu, Istog 11.04.2020.ne 19:20. Patrulla e policisë ka ndaluar veturën me ngasës mashkull K dhe një pasagjere femër K të cilët nuk kishin respektuar vendimin e Qeverise për kufizim të lëvizjes. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt

· Fsh. Banjë, Malishevë 11.04.2020-05:10. Është raportuar se i dyshuari mashkull K është takuar duke mos respektuar vendimin e Qeveris i cili ditë më parë ishte vendosur në karantinë. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Krushe e Madhe, Rahovec 11.04.2020 – 13:00. Janë shoqëruar në stacionin policore, dy të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Fsh. Kijevë, Malishevë 11.04.2020 – 17:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

· Fsh. Kijevë, Malishevë 11.04.2020 – 16:00. Janë arrestuar tre(3) të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· fsh. Astrazup, Malishevë 11.04.2020-11:40. Janë shoqëruar në stacion policor dy të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Fsh, Astrazup, Malishevë 11.04.2020-15:00) Është shoqëruar në stacion policor një i dyshuar mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

· Fsh, Mleqan, Malisheve, 11.04.2020 -22:00. Janë shoqëruar në stacion policor dy të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë duke mbajtur të hapur lokalin e tyre dhe duke shërbyer kafe gjë që është e ndaluar me vendim. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

· Mitrovica e Veriut 11.04.2020 – 14:20. Është shoqëruar në stacionin policor e dyshuara femër K, pasi që e njëjta nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, e dyshuara është liruar.

· Fsh. Banov Do, Zveqan 11.04.2020 – 16:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

06/03/2020 23:03

Ndodhi edhe kjo: Deputetja e PDK-së kundër Hashim Thaçit, kërkon lirimin e aktivistit të Vetëvendosjes