Cool

Po vjen dimri! Ja çfarë duhet të keni kujdes tek makina juaj

11/13/2017 08:17
nga:FL.B

Kur dimri vjen, është mirë që makina juaj të jetë në gjendje të përshtatet edhe me mot më të keq.

Më e rëndësishme është që të mos ketë prishje për shkak të të ftohtit dhe borës.

Sipas hulumtimeve, një makinë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen para hyrjes në dimër, sipas ekspertëve:

Kontrolloni baterinë e veturës

Kontrolloni anti-frizin

Kontrolloni ujin e xhamave

Kontrolloni dritat e jashtme

Gomat e dimrit

08/22/2018 22:26

Kujdes, pamjet: Gurët shemben mbi makinë, ja çka ndodhë më tutje