Po Blerim, (pas njëzet vjetëve) është koha me pȃ vetën në pasqyrë!

…dhe do të shohim ku jemi sot pas 20-vjetësh çlirimi dhe ushtrimi të pushtetit faktik. Secili në këtë ballafaqim ta quaj epik, në retrovizor do ta sheh vetën e tij, çfarë ka bërë mirë dhe keq dhe sa është pesha e mëkatit epistemologjik ndaj këtij atdheu dhe këtyre njerëzve. Shmangia e përgjegjësisë personale është një … Continue reading Po Blerim, (pas njëzet vjetëve) është koha me pȃ vetën në pasqyrë!