Sporti

Plisat: Strehuam 150 familje, dërguam 250 ton ndihma dhe 16.883 euro

12/03/2019 19:40
nga:Lorik J

Tifozët nga Prishtina, “Plisat” kanë treguar se pas tragjedisë së ndodhur në Shqipëri, ata gjatë aktiviteve të tyre ndihmëse kanë dërguar në Shqipëri 250 ton ndihma, kanë strehuar 150 familje apo 380 anëtarë.

“Plisat” përmes një letre kanë deklaruar se kanë pranuar 16.883 euro prej të cilave 5.1200 janë transferuar përmes llogarisë bankare dhe 11.763 në duar.

Ja sqarimi i plotë të tyre: