Cool

Piu 7 birra në 10 sekonda (Video)

09/13/2017 09:01
nga:M H

Një burrë piu shtatë birra në 10 sekonda në një mënyrë të pabesueshme.

Boozer, i cili thuhet se është nga Zelanda e Re, është filmuar nga disa shokë, duke pirë shtatë birra me anë të një shishe të madhe plastike.

Ndërkohë që derdhi pak në pjesën e përparme të tij, ai arrin të pijë shtatë birrat në vetëm 10 sekonda.

Videoja është postuar edhen Facebook dhe është parë mbi 128,000 herë.

Mos e provoni këtë në shtëpi!

07/15/2018 14:06

Si hapet airbag, shikoni në xhirim të ngadalësuar