Lajme

Petrol Company zgjeron rrjetin e Restauranteve, “Be Happy” tashmë edhe në Gjakovë.

08/20/2019 17:52
nga:M K

“Be Happy Restaurant” është brend i ri i Petrol Company, i cili njihet për veçantinë e tij me një meny tërësisht bio dhe dietale.

Petrol Company deri tash ka hapur 4 restaurante të saj të brendit “Be Happy” në: Fushë Kosovë, Çagllavicë, Qyshk si dhe mbrëm është bërë hapja e Be Happy-it në qytetin e Gjakovës, pikërisht në pikën e saj n’Petrol Company.

Ku, me këtë rast Petrol Company organizoi një festë për bashkëpunëtorët, klientët dhe qytetarët e tjerë, duke ofruar ushqim dhe pije falas për të gjithë. Kjo ceremoni u bë në prani të Kryetarit të Komunës së Gjakovës z.Ardian Gjinit dhe shumë figurave tjera publike.

Shumë shpejtë Petrol Company do të hap “Be Happy” Restaurant edhe në pikën e saj në Preoc.
Ftojmë të gjithë ata, të cilët nuk kanë shijuar ende ushqimet “Be Happy” Restaurant, ta vizitojnë “Be Happy-in”, sepse me të vërtetë ka një meny unike.

04/13/2020 14:21

“Petrol Company” vazhdon me shpërndarjen e ndihmave për familjet në nevojë