Lajme

Petrol Company vazhdon humanitetin e saj, fillon ndërtimin e dy shtëpive edhe për dy familje në nevojë

10/21/2019 14:38
nga:Gazeta Blic

Petrol Company vendosi që familjet e Asmir Blakaj nga Peja dhe Xhevdet Veseli nga Klina, dimrin ta presin në shtëpitë e tyre.

Shumë pak kohë ka mbetur deri te ditët e ftohta të dimrit, e fatkeqësisht në vendin tonë kemi shumë familje në nevojë që s’kanë kulm mbi kokë për ti pritur ditët e ftohta që po afrohen.

Por duke falënderuar Petrol Company për vullnetin e tyre të mirë disa nga familjet në nevojë dimrin do ta presin në shtëpitë tyre të reja.

Për mes kampanjës së saj humanitare, Petrol Company tashmë po strehon 5 familje në nevojë duke ju bërë ëndrrat e tyre realitet. Petrol Company deri më tani ka ndërtuar 3 shtëpi për familjet në nevojë si dhe ka filluar ndërtimin edhe të dy shtëpive tjera në mënyrë intensive që dorëzimin e çelësave ta bëjë para fillimit të dimrit.

Me qëllim të ndërtimit sa më shpejtë të 8 shtëpive, Petrol Company për klientët e saj dhe më gjerë ka bërë shumë oferta me shumë zbritje në çdo sektorë.

Informohuni me ofertat:

Sipas Petrol Company, ka tentativë nga njerëzit e ligë (Konkurrenca) për përgatitjen e dezinformatës kundrejt Petrol Company-se si: “Petrol Company fillon ndërtimin e shtëpive për familjet në nevojë dhe lë në gjysmë”.

Për t’i shikuar reportazhet e familjeve në nevojë të cilave ju janë ndërtuar shtëpitë, ju lutem klikoni në linqet:

Kjo është për tu ardhur keq të flitet pas një vullneti kaq të mirë, por përkundrazi kjo neve na jep vullnet dhe motiv që sa më shpejtë të jetë e mundur ti ndërtojmë këto dy shtëpi dhe ti identifikojmë edhe familjet tjera në nevojë dhe t’ua realizojmë ëndrrat e tyre”, kështu thonë udhëheqësit e këtij projekti humanitarë në Petrol Company.

04/13/2020 14:21

“Petrol Company” vazhdon me shpërndarjen e ndihmave për familjet në nevojë