Cool

Përgatit një tufë me para për të dashurin

02/13/2018 23:56
nga:Fatjona Mani

Dita e Shën Valentinit është padyshim dita e shkëmbimit të dhuratave midis çifteve, si dhe një ditë e shënuar për të shprehur dashurinë ndaj njëri tjetrit.

Një grua ka zgjedhur një mënyrë mjaft origjinale për të suprizuar të dashurin e saj.

Ajo formoi një buqetë të madhe me para dhe ja dhuroi atij, pasi në të njëjtën ditë ai kishte edhe ditëlindjen si dhe me rastin e Shën Valentinit.

Tufa përmbante plot 3155 dollarë.

Videoja është filmuar në Tajlandë ndërsa gruaja 20 vjeçarja e quajtur Pilaslak Puenchoke po habit të gjithë djemtë me veprimin e saj për të dashurin e saj Tua.

 

 

02/19/2019 17:46

SHBA mbështetë zhvillimin ekonomik të Kosovës me 10 milion dollarë