Sporti

Përfundon testimi i FC Ferizaj për COVID-19

05/23/2020 12:34
nga:L I

Në mëngjesin e ditës së shtunë skuadra e Ferizajit është testuar për COVID-19.

Një gjë të tillë e ka konfirmuar vetë skuadra, në faqen zyrtare të tyre në rrjetet sociale.

Njoftimi pa ndërhyrje i FC Ferizaj:

Ferizaj kryen testet e Covid 19 dhe vijon me stervitje.

Futbollistët, stafi teknik dhe personeli i klubit janë nënshtruar testeve në mëngjesin e së Shtunes në Institutin e Shëndetit Publik në Ferizaj, rrezulltat e testev janë dergu ne Prishtinë dhe se shpejti priten te ne dhajne pergjigjeje e testeve

Skuadra jone pas testev ka vijuar me stervitje ne stadium per pregaditje para fillimit te kampionatit te mbetur i cili fillon me 7 Qershor.