Lajme

Përfundon numërimi i votave të diasporës, prin bindshëm Vetëvendosja

11/05/2019 22:40
nga:B. D

Në KQZ nga ora 21:00 ka nisur numërimi i rreth 1 800 zarfe me vota të ardhura nga diaspora, jashtë afatit ligjor, por me vendim të Supremes se të njëjtat duhet të numërohen.

Deri sa procesi i numërimit ka përfunduar, ku janë numëruar 1992 vota, e rezultatet janë si në vijim:

PDK – 276

VV – 1154

LDK – 395

AAK -79

NISMA – 26

Sipas këtij rezultati VV-së i shtohet dhe një deputet, gjithsej 32, derisa LDK me 29 deputetë.

11/24/2019 13:03

Përfundon rinumërimi, NISMA zyrtarisht në Kuvend