Përfundon takimi në LDK: Kjo është deklarata e Lutfi Hazirit për taksën 100%

Nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri është deklaruar pas takimit që kanë zhvilluar nënkryetarët e kësaj partie me kryetarin Isa Mustafa. Ai tha se në takim është diskutuar për proceset politike nëpër të cilat po kalon Kosova dhe rolin e LDK-së në kuvend, qeveri si dhe në pushtet lokal. Sa i përket taksës, konkretisht largimit të … Continue reading Përfundon takimi në LDK: Kjo është deklarata e Lutfi Hazirit për taksën 100%