Fit&Sexy

Përdorni këto ushqime për ta larguar dhimbjen e kokës

04/24/2018 15:00
nga:A. R.

Shumë njerëz në mbarë botën vuajnë nga dhimbja e kokës dhe disa prej tyre kanë gjetur “ngushëllim” tek ilaçet.

Por janë edhe disa metoda natyrale që do ju bëjnë të shkëpusni marrëdhëniet me barnat farmaceutike, transmeton Klan Kosova.

Përdoreni limonin me ujë të ngrohtë ose edhe hidheni në lëngje

Pini sa më shumë ujë

Hani molla