“Për qeverinë Kurti po përfundon ‘muaji i mjaltit’ – Amerika dhe Gjermania janë vu në aksion”

Letra e para disa ditësh e presidentit amerikan, Joe Biden për krerët e institucioneve kosovare për rifillim të dialogut me Serbinë dhe vizita e sotme e kryediplomatit gjerman, po shihen si shenja të qarta të presionit amerikan dhe gjerman mbi qeverinë aktuale, për të nisur dialogun me Serbinë, shkruan Gazeta Blic. Njohësi i çështjeve politike, … Continue reading “Për qeverinë Kurti po përfundon ‘muaji i mjaltit’ – Amerika dhe Gjermania janë vu në aksion”