Nuk njohim pikëpyetje.
Drejt e në...pikë!

Çka jemi ne?

www.gazetablic.com

Gazeta Blic është medium “online” i pavarur, i krijuar nga profesionistët e gazetarisë dhe medieve, me rritjen më të shpejtë të ndikimit e vizitorëve në Kosovë nga të gjitha mediat tjera.

Gazeta Blic është portal i pavarur i lajmeve, analizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëqësish medial, publicistësh, redaktorësh, opinionistësh si dhe gazetarësh të mediave kosovare, me prezencë edhe në mediat e huaja.

Jemi të pozicionuar si një burim dinamik dhe kredibil i lajmeve nga vendi, rajoni, sporti, showbiz etj në mesin e mediave online të Shqiptarëve.

Gazeta Blic është një medium i hapur- që respekton mendimin ndryshe.

Modeli i biznesit mbështetet duke ofruar hapësirën për shërbime të marketingut dhe promovimit, të pavarur nga përmbajtja editoriale.

Për një kohë të shkurtër në kemi arritur të jemi burim i besueshëm dhe shkrimet tona të citohen nga mediumet tjera në Kosovë, Shqipëri, Rajon dhe Evropë.

Lexuesit tanë janë kryesisht politikëbërësit vendor dhe lokal, bizneset dhe biznesmenët e suksesshëm si dhe gjeneratat e reja me shkollim të lartë e superior.

Besojmë në mendjet e pavarura, jo në mendjet më të zgjuara.E ne i kemi të dyjat.

kush jemi ne?

www.gazetablic.com

Ne besojmë në njerëzit, në përvojat dhe njohurit e tyre. Besojmë në mendjet e pavarura, jo në mendjet më të zgjuara, por i kemi të dyja.

Kemi ekipin më përvojën dhe njohurin më të madhe në Kosovë në fushën e gazetarisë, medieve dhe krijimit të opinionit publik.

Themeluesit dhe Bordi drejtues i Gazeta Blic:

Astrit Gashi

Astrit Gashi

Themelues dhe drejtues i Bordit

Beqë Cufaj

Beqë Cufaj

Themelues

Adrian Çollaku

Adrian Çollaku

Themelues dhe Kryeredaktor

Diamant Bajra

Diamant Bajra

Redaktor dhe gazetar

Fakte të Shpejta

www.gazetablic.com

Media me rritjen më të shpejtë të ndikimit në diskursin publik

500,000

Numri maksimal i vizitave ditore

900,000

Numri maksimal i leximit të shkrimeve në ditë

30%

Përqindja e vizitave direkte në Desktop dhe Mobil

25

Top kompani tashmë janë partner tanë reklamues

Portali Nr.2 për nga leximet në Kosovë

Portali në mesin e 5 më të lexuarve në Kosovë dhe Shqipëri - pra në Gjuhen Shqipe.

Burimi Alexa.com | 2021

Ku ju shohim juve?

www.gazetablic.com

Ne ndikojmë edhe ata që nuk janë të ndikueshëm.

Megjithëse fokusi ynë është që ti shërbejmë lexuesit online shkrime kualitative dhe provokuese, ne jemi të habitur me trendin e dinamikën e papritur të rritjes së vizitorëve që flasin e lexojnë shqip.

Ndaj ju sugjerojmë që të bëheni pjesë e udhëtimit tonë, duke na lejuar neve që të ti shërbejmë ngritjes së mëtejme të biznesit tuaj, përmes hapësirave promovuese që në ofrojmë dhe me një shërbim 24 orësh dhe 7 ditë në javë.

hapsirat reklamuese

www.gazetablic.com
Gazeta Blic

Bulevardi Nëna Terezë, BB1, Nr.11,Prishtinë, Republika e Kosovës

Na Kontaktoni
[contact-form-7 id="1079655" title="Kontakti"]