Për kë e kishte fjalën Hashim Thaçi, kur akuzoi diplomatët e ‘rangut të ulët’ për heqjen e taksës?

Presidenti i shtetit Hashim Thaçi, ka akuzuar se disa diplomatë kanë lobuar brenda institucioneve të Kosovës për heqjen e taksës në këmbim të vizave. E këtë veprim, Thaçi e ka konsideruar si të dëmshëm dhe fyes për instutucionet dhe qytetarët e Kosovës. “Bredhja turistike e disa diplomatëve të rangut të ulët fshehtas nga një kënd … Continue reading Për kë e kishte fjalën Hashim Thaçi, kur akuzoi diplomatët e ‘rangut të ulët’ për heqjen e taksës?