Pengohet në punë, kryetari i Kamenicës i raporton dy asamblistë në Polici

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati i ka raportuar dy asamblistë komunalë pasi kanë penguar mbajtjen e seancës së Kuvendit Komunal. Kastrati rastin e ka raportuar dje rreth orës 14:15, ndërsa është kontaktuar edhe Prokurori dhe me vendim të tij, pas intervistimit personat e dyshuar lirohen në procedurë të rregullt. “Ankuesi mashkull kosovar (kryetar … Continue reading Pengohet në punë, kryetari i Kamenicës i raporton dy asamblistë në Polici