Lajme

PDK “shpik” pozita: Kush do të jetë Drejtor Ekzekutiv i partisë së Veselit?! Pozitë interesante ka edhe Xhavit Haliti!

01/22/2020 16:08
nga:Gazeta Blic

Partia Demokratike e Kosovës me strukturën e re, ka “shpikur” disa pozita.

Pos depertamenteve të shumta, ajo që bien ë sy është pozita e “Drejtorit Ekzekutiv të PDK-së”, shkruan Gazeta Blic.

Këtë pozitë do ta mbajë Blerand Stavileci, derisa numri i nënkryetarëve është zvogëluar në dy.

Pozitë interesante ka edhe Xhavit Haliti. Ai do të udhëheq me Departamentin për Grupe të Interesit.

Për më shumë ndiqeni pozitat e reja në PDK:

Uran Ismaili – Sekretar i Përgjithshëm i PDK-së;

Agim Aliu, nënkryetar;

Shaqir Totaj, nënkryetar;

Abelard Tahiri, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Organizative;

Betim Gjoshi, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Elektorale;

Blerand Stavileci, Drejtor Ekzekutiv i partisë;

Hajredin Kuçi, udhëheqës i Departamentit për Politika Programore;

Enver Hoxhaj, udhëheqës i Departamentit për Marrëdhënie Ndërkombëtare;

Elmi Reçica, udhëheqës i Departamentit për Çështje të Diasporës;

Sami Lushtaku, udhëheqës i Departamentit për Vlera të Luftës;

Xhavit Haliti, udhëheqës i Departamentit për Grupe të Interesit;

Migjen Kelmendi, udhëheqës i Departamentit për Media dhe Rrjete Sociale;

Muzafer Shala, udhëheqës i Departamentit për Rini dhe Inovacion;

Safete hadërgjonaj, udhëheqëse e Departamentit Financa dhe Anëtarësi;

Bajrush Xhemajli, Udhëheqës i Depertamentit për koordinim me deputetë, ekzekutivin dhe asamblistët;

Blerta Deliu-Kodra, udhëheqëse e Departamentit Çështje Gjinore.

 

Këto janë ndryshimet në PDK, kush në çfarë pozita u vendos

07/06/2020 20:31

Në ditëlindjen e Violetës, Veseli tregon se janë njohur në ditët e para të luftës