Lajme

PDK mban rekordin me gjobën më të lartë të shqiptuar nga PZAP

12/02/2019 21:13
nga:B. D

Punën e 17 viteve e kanë përmbledhur në një dokument.

E këtë historik, Zyrtarët e Panelit zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa po provojnë pikërisht në ditëlindjen e institucionit.

Këtu u bë me dije se pa u llogaritur këto të fundit që ishin të parakohshme parlamentare, për këtë periudhë në Kosovë janë mbajtur 36 palë zgjedhje. Kjo qoftë të rregullta, të parakohshme, rivotime, apo balotazhe.

E i madh është edhe numri i gjobave për subjektet politike.

Gjoba më e lartë e shënuar në histori të PZAP-së ishte ajo ndaj Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet për kuvend të vitit 2010. Bëhet fjalë për shumën prej 148.400 euro.

03/22/2020 16:51

Policia bën namin, gjobit dhjetra qytetarë që dolën sot nga shtëpitë