Cool

Pasi të shihni këtë FOTO, nuk do ti besoni vetes më

09/12/2017 13:04
nga:M H

Iluzionet optike janë të mahnitshme. Ato mashtrojnë trurin tuaj dhe shtrembërojnë të vërtetën.

Përderisa iluzionet optike sfidojnë trurin tuaj, ato shpesh nuk kanë ndonjë shpjegim logjik.

Më poshtë mund ta shihni një iluzion optik interesant, i cili zhduket nëse e shikoni në mes dhe pa i kapsitur sytë.

Shikojeni atë:

Nëse fokusoheni në fotografi pa i lëvizur sytë ose kapsitur ata, ajo do të zhduket – nëse e shikoni në desktop efekti është edhe më i madh.

07/18/2018 21:02

A i ka hije një veprim i tillë kryetarit të Drenasit Ramiz Lladrovcit?