Pas vezëve, AAK paralajmëron aksionin e radhës kundër Qeverisë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës vazhdon kundërshtimin kundër heqjes së taksës 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës. Pasi disa aktivistë të këtij subjekti hodhën me vezë zëvendëskryeministrin Avdullah Hoti, tani AAK paralajmëron dicka tjetër. Të rinjtë e kësaj partie do të organizojnë një aksion para Qeverisë së Kosovës nesër. Këtë e ka … Continue reading Pas vezëve, AAK paralajmëron aksionin e radhës kundër Qeverisë