Lajme

Pas kërkesave të shumta për Renault dhe Dacia, tani edhe Nissan i bashkëngjitet ofertës “servisi falas TON’ JETËN”

06/04/2020 14:29
nga:Gazeta Blic

Auto Mita qysh në muajin maj ka filluar një prej ofertave më bombastike të publikuara ndonjëherë, ku për çdo veturë të re që e blini përfshihet edhe servisi falas ton’ jetën me të gjitha filtrat dhe punën e dorës.

Sidoqoftë, pas një interesimi të jashtëzakonshëm për brendet Renault dhe Dacia, prej sot edhe veturat Nissan i bashkëngjitet ofertës “servisi falas TON’ JETËN”.

Pra, çfarë do të thotë kjo?

Thënë më shkurt, nëse blini veturë Nissan brenda 30 ditëve (aq sa zgjatë oferta), ju do ta keni falas servisin e asaj veture për gjithë jetën, ku në të përfshihen:

– Filtri i vajit
– Filtri i ajrit
– Filtri i kabinës
– Filtri i naftës
– Vaji
– Shërbimi (puna e dorës)

Vlen të ceket se oferta për veturat Renault dhe Dacia vlen deri më 15 qershor, ndërkaq për veturat Nissan vlen deri më 4 korrik.

Për çdo informacion më të hollësishëm, kontaktoni në numrin:

045 555 858.

( Shkrim i sponsorizuar nag Auto Mita)