Cool

Pas dy orëve të mundimshme, dorëzohet peshku ton – me peshë dhe përmasa gjigante (Foto)

09/02/2017 21:21
nga:Gazeta Blic

Andrew Alson që po peshkonte në brigjet e Celtic Deep të Walesit, ka kapur tonin e rëndë 228 kilogramë, pas dy orësh tërheqjeje.

Peshkatari 49-vjeçar, së bashku me pesë anëtarë të ekuipazhit, kanë pasur shumë vështirësi derisa e ka nxjerr 2.3 metra të gjatë.

Me të rënë në grep, gjallesa që peshon tri herë më shumë se peshkatari, e ka tërhequr barkën mbi katër kilometra, derisa peshkatarët ia dolën ta kapin si duhet.

Me përmasa gjigante, ky besohet të jetë peshku më i madh që është kapur ndonjëherë në bregdetin e Walesit.

07/17/2017 12:39

Pesë kosovarë humben jetën në bregdetin shqiptarë