Parashikimi i analistit politik: Marrëveshja LVV-LDK do të ndodhë gjithsesi

Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot, shprehu vullnetin dhe gatishmërinë për të arritur marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje, duke bërë thirrje që kjo marrëveshje të finalizohet gjatë kësaj jave, marrë parasysh edhe afatin 15-ditësh për formimin e Qeverisë, të cilin e parasheh Kushtetuta pas dekretimit të mandatarit për Kryeministër, që u … Continue reading Parashikimi i analistit politik: Marrëveshja LVV-LDK do të ndodhë gjithsesi