Cool

Panda e parë e lindur në Francë, atraksion në kopshtin zoologjik

01/13/2018 20:19
nga:F.B

Panda e parë që ka lindur në Francë, sot për herë të parë është paraqitur në publik.

Juan Meng, emri i të cilës në gjuhën kineze nënkupton “përmbushje e ëndrrave”, u lind pesë muaj më parë në Francë dhe aktualisht është atraksioni kryesor në kopshtin zoologjik Buval në Francën qendrore, transmeton BBC.

04/18/2018 18:21

Rita Ora sjell një imazh tërheqës nga pishina, vë në pah dukjen e saj natyrale