Cool

Pamje të Prishtinës të xhiruara me dron (VIDEO)

03/18/2020 22:34
nga:A. R.

Joy Media ka sjell pamje të bukura dhe mjaft interesante të Prishtinës të xhiruara nga droni.

Në këtë video vërehet “qetësia” në rrugët e Prishtinës për shkak të shfaqjes së virusit COVID-19.

Kryeqytetit këto ditë i ka munguar gjallëria me të cilën karakterizohet, si pasojë e masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës.

Prishtina sot!

Sick Prishtina 😷

Publiée par JOY MEDIA sur Mercredi 18 mars 2020