Cool

Pamje fantastike gjatë perëndimit të diellit në tri qytete të Kosovës (FOTO/VIDEO)

01/01/2018 18:36
nga:Gazeta Blic

Dita e parë e perëndimit të diellit në 2018 mbi terë vendin solli me vete disa pamje mahnitëse.

Të tilla pamje u kapen në disa qytete të vendit, por ne kemi arritur të sigurojmë pamje nga qyteti i Gjilanit, Mitrovicës dhe Skenderajt.

Ndonëse është ditë dimri, pamje të tilla të ngjasojnë më shumë me stinën e pranverës.

07/23/2018 16:47

Pamje të reja nga aksidenti i eskortës së presidentit, Hashim Thaçi