Cool

Pamja e këtij super jahti do t’ju lërë pafjalë

03/12/2019 12:05
nga:Natyra

Jahtet janë një prej mjeteve që kushtojnë më shumë. Së fundmi dizenjuesi George Lucian ka projektuar një jaht, i cili ka një pamje që të lë pa fjalë.

Për të dizajnuar këtë jaht, ai është bazuar tek të dhënat e një anije kozmike aliene që pretendohet se ka rënë mbi Roswell pranë New Mexico në vitin 1947.

George Lucian e ka quajtur këtë super jaht “My Roswell’. Ai është i gjithi në ngjyrë gri dhe ka një pamje për të cilën mund të thuash se nuk ngjason me asnjë jaht tjetër.