“Pa Listën Serbe nuk ka qeveri në Kosovë”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq tha sot se është e qartë se pa Listën Serbe, nuk ka qeveri në Kosovë dhe se sipas tij është e rëndësishme që kjo listë po mbahet në mënyrë unike dhe të fortë. Vuçiq tha për RTS se kërkesa kryesore e Listës Serbe, përveç sigurisë së serbëve, është heqja e … Continue reading “Pa Listën Serbe nuk ka qeveri në Kosovë”