Lajme

Organizuar nga MDIS-i, në Stamboll u festua Dita e Flamurit

12/17/2019 15:19
nga:B. D

Në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Kulturës Shqiptare”,  në Stamboll u mbajt manifestimi kulturor për Ditën e Flamurit. Ky manifestim u organizua në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare.

Në prezencën e më shumë se 400 pjesëmarrësve, duke përfshirë figura të rëndësishme të udhëheqësisë së Stambollit,  grupe të ndryshme kulturore janë paraqitur me muzike e valle popullore e folklorike shqipe.

Grupet përformuese që pasuruan këtë aktivitet ishin: grupi ”Karshiakat” me muzikë folklorike, grupi ” Besa” me muzikë popullore, Imran Salkim me muzikë  popullore dhe grupi” Albana” me  këngë e valle.

Në fund të pjesës artistike-kulturor, u shfaq një reportazh rreth organizimit të ndihmave për Shqipërinë me rastin e tërmetit, nga Lidhja e Rinisë Shqiptare.

11/28/2018 20:04

Kështu e festojnë 28 Nëntorin basketbollistët amerikan që luajnë në Kosovë