Fit&Sexy

Nuk mund ta heq maskën e fytyrës për orë të tëra

01/12/2018 22:39
nga:N S

Kjo grua nuk mund të largojë maskën nga fytyra e saj.
Me shumë dhimbje dhe vështirësi, gruaja me ndihmën e nënës së saj ka tentuar që ta heq maskën që kishte vënë në fytyrë, shkruan lajmi.net

Vetëm pas disa orë përpjekje, ka arritur që të pastrojë fytyrën e saj. E frikësuar tërë kohën që vetullat do t’i hiqen tërësisht, por fatmirësisht kjo gjë nuk ndodhi.

Shikoni reagimin e saj që nga fillimi deri në fund.

07/05/2018 18:52

Disa persona hyjnë me maska në Kuvend