Cool

Nuk keni për ta besuar për çka fillojë kjo ‘luftë’

09/14/2018 09:22
nga:Gazeta Blic

Në një dyqan mund të ndodhë diçka.

Por, një rrahje e tillë masive e bërë për një parukë flokësh, vështirë se keni parë ndonjëherë.

Ndiqeni videon për më shumë.

Per nje paruke gjithe kjo lufte!

Per nje paruke gjithe kjo lufte!

Publiée par FMimages Albania sur Jeudi 2 août 2018

 

01/19/2020 12:35

Gruaja rrihet nga burri në Gjakovë, e merr fëmijën dhe kthehet te prindërit