Cool

Nuk keni parë kështu: Ja se me çfarë agresiviteti e sulmon dreri veturën

12/03/2019 14:30
nga:N S

Një dre nuk duket të jetë në ditën e tij më të mirë.

I incizuar nga personi të cilit ia dëmtoi veturën, dreri shihet tek vjen me vrull dhe e godet pa ndonjë ekuivok makinën.

Pamjet janë dërguar e më pas publikuar nga mediumi tabloid britanik ‘Daily Mail’, derisa këta të fundit nuk kanë dhënë ndonjë informacion për të.

Nuk dihet po ashtu nëse ka pasur të lënduar nga ky sulm i kafshës së egër.

Elk attacks car

This elk must be having a really bad day! 😱😮via ViralHog

Publiée par Daily Mail Video sur Mardi 3 décembre 2019