Showtime

Nuk e thirri në dasmën e djalit-Dani ia bën 8 me 2 Remzie Osmanit: Unë do ta thërrasë atë të parën

04/14/2019 16:43
nga:Natyra

Njëra ndër dasmat që bëri bujë kohëve të fundit në vendin tonë ishte dasma e djalit të këngëtares së mirënjohur, Remzie Osmanit.

Dasma e madhe e Hamzës, djalit të Remzies ka mbledhur emra të njohur nga fusha e artit dhe të fushave tjera.

Për dallim nga shumë që shumë emra publik ishin të pranishëm në dasmën e djalit të Remzies, në këtë dasmë ka munguar këngëtari i mirënjohur, Ramadan Krasniqi-Dani.

Ai tha: ‘Kjo nuk është për tu çuditur dhe nuk ia zë për të madhe sepse sipas tij, është e pamundur që të harrohet dikush, ose nuk ka mundësi që t’i thërras të gjithë’.

Me ç’rast tha që Remzie Osmanin do ta thërras të parën.

06/20/2019 17:07

Supertalenti i Real Madridit lë Holandën, zbarkon në Bundesligë!