Cool

Njerëz që u rritën, por ende janë fëmijë! (FOTO LAJM)

02/13/2018 22:50
nga:Fatjona Mani

“Të jesh një i rritur është një gjë e mirë!”

Kjo është ajo që menduam në fëmijëri. Vitet kanë kaluar, dhe doli se kemi gabuar.

Megjithatë, disa njerëz edhe pse janë rritur akoma veprojnë si fëmijë.

Ata nuk i marrin gjerat shumë gjëra seriozisht.

Shihni disa fotografi të njerëzve që ende e përqafojnë fëmijën e tyre brenda vetes.

 

 

02/19/2019 18:38

Beyonce ‘zjarr’ me këtë paraqitje