Cool

Njërëz me aftësi të jashtëzakonshme

05/19/2017 15:11
nga:M H

Disa persona kanë aftësi shumë të veçanta kundrejt disave.

Të parkosh veturën a biçikletën dhe më shpejtësi të madhe, në një vend të ngushtë, të hapësh kapkun e birrë me dhëmbë, të jesh në gjendje ta kapërcesh veturën teksa ajo bën rrotullimin a po të luftosh me demin, janë vetëm disa nga aftësitë e njerëzve.

Në videon më poshtë mund t’i shihni disa raste të tilla të përmbledhura në një video të vetme:

isa raste të tilla të përmbledhura në një video të vetme:

HARE

Facebook

05/30/2018 18:32

Rritet pagesa për strehim të fëmijëve pa përkujdesje dhe me aftësi të kufizuara