Foto: Reuters
Lajme

Një shtetas serb tenton kalimin ilegal të kufirit

06/13/2019 13:54
nga:Xheneta Uka

Njësia policore në Leposaviq ka shoqëruar në stacionin policor një serb të dyshuar, pasi që e kishte kaluar kufirin në mënyrë ilegale dhe tek i njëjti janë gjetur mallra ushqimore të kontrabanduar.

Rasti është dërguar në procedurë të rregullt