Një mesazh i fortë nga Uashingtoni vjen për Kosovën dhe Serbinë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke kërkuar me ngulm arritjen e një marrëveshje finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, pasi një gjë e tillë do të vendoste paqen afatgjate në rajonin e Ballkanit Perëndimor. E një mesazh të fuqishëm se po koordinohen për të gjetur zgjidhje në Ballkan e ka dhënë ambasadorja e SHBA’së në … Continue reading Një mesazh i fortë nga Uashingtoni vjen për Kosovën dhe Serbinë