Cool

Një infermiere e dehur voziti më shumë se 11 kilometra në drejtim të gabuar të autostradës, ja çka ndodh

06/21/2020 09:37
nga:N S

Voziti e dehur për 11 kilometra në drejtimin e gabuar.

Një infermiere britanike po voziste nën ndikimin e alkoolit në drejtim të gabuar për më shumë se 11 kilometra në autostradë, duke shmangur mjetet që vinin, përpara se të kthehej në një gjysmërreth dhe të kthehej në korsinë e duhur.

mma Marshal Davies pranoi në polici se ajo kishte pirë verë para se të voziste makinën e saj Volkswagen Polo, dhe më pas u drejtua për në shtëpi në autostradën M4, në Mbretërinë e Bashkuar.

Ajo u shpall fajtore pasi një test i alkoolit tregoi se kishte dy herë më shumë alkool në gjak sesa normalja që duhet. Ajo u dënua me 12 muaj shërbim në bashkësi dhe gjobë në 1.000 euro.

07/20/2017 20:52

SHSKUK kërkon mjekë e infermiere (VIDEO)