Lajme

Një delegacion nga Serbia viziton fermerët në Kosovë

02/13/2018 11:08
nga:M H

Një delegacion i ekspertëve të Ministrisë së Bujqësisë së Serbisë, së bashku me përfaqësuesit e të ashtuquajturës Zyre serbe për Kosovën do të qëndrojnë sot dhe nesër në Kosovë, ku do të bisedojë me fermerët dhe në terren për të bërë një vlerësim për të krijuar një paketë adekuate ndihme për popullatën serbe.

Kjo ministri njofton se vizita në fjalë do të realizohet në bazë të një marrëveshjeje për ofrimin e ndihmës për serbët nga Kosova me qëllim të zgjidhjes së problemeve specifike që diskutuan me presidentin serb Aleksandar Vuçiq gjatë vizitës së tij të fundit në Llapna Sellë.

02/16/2019 23:51

Gattuso: Ndeshje e madhe, por kemi qenë me fat