Lajme

Nis rrënimi i shtëpive në Hade

04/25/2018 12:06
nga:A. R.

Në fshatin Hade të Obiliqit, sapo ka nisur aksioni për rrënimin e shtëpive.

Ky aksion ka nisur nën mbikëqyrjen e Ministrisë së Mjedisit, Komunës së Obiliqit dhe Policisë së Kosovës.

Kjo është duke u bërë me vendimin e Qeverisë së Kosovës, pas shpronësimit të pronave në këtë fshat në mënyrë që të sigurohet energji elektrike.

 

08/31/2018 13:53

Kamerat e shtëpisë filmojnë një fantazmë duke lëvizur, familjarët lëshojnë shtëpinë nga frika